• −15%

150W UV / LED svetilka za nohte AlleLux MollyLux D9 white

50,98 €
43,34 € Prihrani 15%

150W UV/LED svetilka za nohte MollyLux D9

Količina

Dizajnerska, močna svetilka z visoko močjo - ena največjih 150 W, ki je na voljo na trgu! Vedno boste prepričani v odlično utrjen izdelek, tudi na palcih! Enakomerno, predvsem pa trajno utrjevanje in svoboda. Svetilka omogoča udobno vstavljanje celotne roke, zahvaljujoč odstranljivemu spodnjemu delu pa tudi priročno utrjevanje med postopkom pedikure.

Ultra hitro strjevanje tudi v 10 sekundah (hibrid) ali 60 sekundah (gelna struktura)! Vse vrste hibridnih lakov, gradbenih podlag, topov, akrilnega gela in gela.

Poleg tega je svetilka opremljena z zanimivim in praktičnim dodatkom - vdolbino / stojalom za telefon - stranka lahko med postopkom udobno gleda svoje najljubše serije!

  • Mega močna svetilka združuje delo v dveh valovnih območjih - 365 nm in 405 nm.
  • Lahko ste prepričani, da vas svetilka nikoli ne bo pustila na cedilu, zahvaljujoč enakomerno razporejenim LED diodam - brez utrjevanja "mrtvih con" = več svobode!
  • Svetilka oddaja belo svetlobo, ki je zdrava za vaše oči in telo.
  • Svetilka ima infrardeči senzor gibanja.

Način počasnega utrjevanja je način, pri katerem se moč lučke na začetku zmanjša in postopoma narašča v 99 sekundah. Ta način je priporočljiv pri delu z zelo občutljivimi nohti (če stranka poroča o nelagodju zaradi neprijetnega pekočega občutka) za delo z gradbenimi geli, tipom prevleke ali drugimi izdelki, ki zahtevajo dolgo strjevanje.

Svetilka je opremljena s snemljivim dnom za udobje vašega dela. Lahka in kompaktna svetilka, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli želite opraviti manikuro ali pedikuro! Odprta zasnova svetilke za enostavno in udobno oblikovanje stopal.

Intuitivno upravljanje je edinstvena prednost naše svetilke. Ni vam treba prebrati veliko strani uporabniškega priročnika, da se naučite uporabljati žarnico. Vzemite žarnico iz škatle, priključite napajalnik in pojdite!

Tehnični podatki:

Moč: 150 W

Število LED: 57

Valovna dolžina: 365 nm in 405 nm

Štirje načini delovanja: 10s, 30s, 60s, 99s (način nizkega ogrevanja)

#202101417

Podatkovni list

NAZIVNA MOČ LUČKE
150W
BARVA
Bela
ŠTEVILO LED DIOD
57
ČASOVNIK
30s, 60s, 90s, 120s
GARANCIJA
12 mesecev

Posebne reference

Komentarji (0)