• −15%
  • Ni na zalogi

UV 36 LED lučka za nohte - 120W Alle X5 Plus Bela

45,07 €
38,31 € Prihrani 15%

120W UV LED LUČKA Z ZASLONOM

Količina
Ni na zalogi

Inovativna, energetsko varčna svetilka s 36 enakomerno porazdeljenimi LED diodami in z mega močjo - ena največjih 120W, ki je na voljo na trgu!

 

Vedno boste prepričani v odlično utrjen izdelek, tudi na palcih! Svetilka omogoča udobno vstavljanje celotne roke, pa tudi priročno strjevanje med pedikuro, zahvaljujoč odstranljivemu spodnjemu delu in ročaju za nošenje.

 

Ultra hitro strjevanje tudi v 10 sekundah! Vse vrste hibridnih lakov, gradbenih podlag, topov, akrilnega gela in gela.

 

Kombinacija popolnega videza z izjemno funkcionalnostjo. Lepa, bela barva in moderen dizajn so zagotovilo, da nihče ne bo ravnodušen nad to svetilko!

  • Mega močna svetilka združuje delo v dveh valovnih območjih - 365 nm in 405 nm.
  • Lahko ste prepričani, da vas svetilka nikoli ne bo pustila na cedilu, zahvaljujoč 36 enakomerno razporejenim LED diodam - brez utrjevanja "mrtvih con" = več svobode!
  • Svetilka oddaja belo svetlobo, ki je zdrava za vaše oči in telo.
  • Svetilka ima infrardeči senzor gibanja.

Svetilka je opremljena z senzorjem gibanja s funkcijo časovnega pomnilnika. Spomni se zadnjega nastavljenega časa! Funkcija pametnega senzorja deluje v načinih 10s, 30s, 60s in 99s. Ta funkcija bistveno izboljša udobje uporabe svetilke tako za stilista kot za naročnika ter vpliva na hitrost dela.

Način nizkega ogrevanja je način, pri katerem se moč žarnice na začetku zmanjša in postopoma narašča v 99 sekundah. Ta način je priporočljiv pri delu z zelo občutljivimi nohti (če stranka poroča o nelagodju zaradi neprijetnega pekočega občutka) za delo z gradilnimi geli, tipom prevleke ali drugimi izdelki, ki zahtevajo dolgo strjevanje.

Svetilka je opremljena s snemljivim dnom za udobje vašega dela. Lahka in kompaktna svetilka, ki jo lahko vzamete s seboj kamorkoli želite opraviti manikuro ali pedikuro! Odprta zasnova svetilke za preprosto in udobno oblikovanje stopal.

Intuitivno upravljanje je edinstvena prednost naše svetilke. Ni vam treba prebrati veliko strani uporabniškega priročnika, da se naučite uporabljati lučko. Vzemite svetilko iz škatle, priključite na napajalnik in začnite uporabljati!

#202101415

Podatkovni list

NAZIVNA MOČ LUČKE
120W
BARVA
Bela
ŠTEVILO LED DIOD
36
ČASOVNIK
10s, 30s, 60s, 99s
GARANCIJA
12 mesecev

Posebne reference

Komentarji (0)