• −15%

48W UV/LED svetilka za nohte AlleLux 1 Holographic Pink

43,43 €
36,92 € Prihrani 15%

48W UV/LED svetilka za nohte AlleLux 1 Holographic Pink

Količina

Kovinska UV / Led svetilka za manikuro in pedikuro. Ima zrcalno, odstranljivo dno, zaradi česar je vaš spremljevalec v ekstremnih razmerah! Zahvaljujoč posebej prilagojeni podlagi, ki jo lahko preprosto odlepite, hitro brez težav strdi hibridne lake, podlage, tope, gele! Tudi zelo pigmentirani prekrivni geli ne bodo več problem!

S svetilko Allelux 1 ste lahko prepričani, da je izdelek vedno popolnoma utrjen, tudi na vaših palcih in občutljivih predelih! Svetilka ima zrcalno dno, ki dodatno odbija in razprši svetlobo LED diod.

Enakomerno, hitro utrjevanje in svoboda - svetilka vam omogoča priročno vstavljanje cele roke. Svetilka ima ventilator za hlajenje, da je delo bolj udobno in stranka vedno zadovoljna!

Želite, da so vaši nohti videti lepi in trpežni, dobro utrjeni ne glede na naneseni izdelek, a nimate preveč časa za manikuro? Vaša Allelux svetilka bo prihranila vaš dragoceni čas in bo zanesljivo, trajno in hitro utrdila vsako vašo najljubšo barvo hibridnega laka, akrilnega gela, gela ali dekorativnih izdelkov!

Svetilka Allelux bo delovala v vsakem kozmetičnem salonu s hibridno ali gel manikuro, hkrati pa bo neverjetno dizajnerski dodatek. Svetilko priporočamo tudi vsem začetnikom ljubiteljem lepih nohtov, ki cenijo udobje, kakovost in hitrost delovanja.

Navdušuje in pritegne poglede! Svetilka se bo zlila z dekorjem katere koli notranjosti.

  • Energetsko varčna visoko zmogljiva svetilka, ki se generira iz kar 30 LED diod, z dvojno valovno dolžino 365 nm in 405 nm, ki oddaja belo svetlobo.
  • Tehnologija Dual Led omogoča, da svetilka zanesljivo, hitro in enakomerno utrdi vse izdelke, ki jih želite utrditi.
  • Vaša svetilka deluje samodejno! Svetilka ima senzor gibanja, ki je integriran s časovnimi načini, časovnik 5.30, 60 in po aktiviranju senzorja sveti neprekinjeno do 120 sekund.
  • Vgrajen senzor gibanja vam omogoča avtomatizacijo delovanja svetilke
  • Preklop 24W / 48W (držite gumb za vklop / izklop 2 sekundi)
  • Svetilka ima ventilator za hlajenje, da je delo bolj udobno.
  • Svetilka ima zrcalno dno, ki dodatno odbija in razprši svetlobo LED diod. Zahvaljujoč temu doseže tudi težko dostopna mesta ob straneh nohtov in obnohtne kožice. Potem smo prepričani, da se bo hibridni lak ali gel utrdil tudi na najbolj občutljivih mestih.
  • Dodatna prednost je pritrditev dna svetilke na več magnetov. Zahvaljujoč temu lahko hitro in preprosto odstranimo dno, kar je še posebej uporabno pri pedikuri ter pri čiščenju in razkuževanju svetilke. Pozor! Spodnja stran svetilke je zaščitena z modro zaščitno folijo, ki jo je treba pred uporabo odstraniti.
#202101407

Podatkovni list

NAZIVNA MOČ LUČKE
48W
BARVA
Hologramsko roza
ŠTEVILO LED DIOD
30
ČASOVNIK
5s, 30s, 60s, 120s
GARANCIJA
12 mesecev

Posebne reference

Komentarji (0)