• −10%

UV lak Semilac Extend Delicate pink 5in1 803 7 ml

12,60 €
11,34 € Prihrani 10%

Semilac Extend 5v1 Delicate pink 803 - inovativen hibridni lak Semilac, ki vsebuje 5 najbolj zaželenih lastnosti. Je baza, barva in zaključni sloj hkrati! 

Količina

Semilac Extend 5v1 Delicate pink 803 - inovativen hibridni lak Semilac, ki vsebuje 5 najbolj zaželenih lastnosti. Je baza, barva in zaključni sloj hkrati! Poleg tega vam omogoča, da oblikujete nohtno ploščo in jo podaljšate do 1 cm! Semilac Extend 5v1 Delicate pink 803 v svetlem pudrasto roza odtenku vam omogoča ustvarjanje manikure v poslovnem slogu. Ta polprozoren revolucionarni hibridni lak je lahko tudi popolno ozadje za druge barve iz naše ponudbe. Od zdaj naprej lahko trajno hibridno manikuro naredite še hitreje, bolj ekonomično in še z večjim zadovoljstvom!

Glede na učinek, ki ga želimo doseči, je nanašanje videti takole:

 • Ko uporabljamo Semilac Extend 5 v 1 kot en izdelek s 5 lastnostmi:
 1.  Pripravimo noht in ga razmastimo s čistilom za nohte.

 2. Eno plast Semilac Extend 5v1 nanesemo neposredno na ploščo v barvni varianti po lastni izbiri. Debelina sloja je odvisna od učinka, ki ga želimo doseči – ob podaljšanju nohta na šablono nanesemo večjo količino izdelka po plasteh in ga vsakič strdimo pod lučko. Zaradi relativno visoke pigmentiranosti izdelka plasti ne smejo biti predebele, čas strjevanja pa naj bo približno dvakrat daljši.
 3. Izdelek se strdi v svetilki lučki.
 4. Na koncu vse skupaj razmastite s čistilom za nohte, da odstranite disperzijsko plast.
 • Ko kot osnovo uporabljamo Semilac Extend 5 v 1 – npr. za francoski stil:
 1.  Pripravimo noht in ga razmastimo s čistilom za nohte.

 2. Eno plast Semilac Extend 5v1 nanesemo neposredno na ploščo v barvni varianti po lastni izbiri. Debelina sloja je odvisna od učinka, ki ga želimo doseči – ob podaljšanju nohta na šablono nanesemo večjo količino izdelka po plasteh in ga vsakič strdimo pod žarnico. Zaradi relativno visoke pigmentiranosti izdelka plasti ne smejo biti predebele, čas strjevanja pa naj bo približno dvakrat daljši.
 3. Izdelek se strdi v lučki.
 4. Na utrjeni Semilac Extend 5v1 nanesemo katerikoli hibridni barvni lak Semilac ali izdelek namenjen dekoraciji in utrdimo v svetilki.
 5. Stajling je treba zaključiti s topom ga utrditi v svetilki.
 6. Na koncu vse skupaj razmastite s čistilom za nohte, da odstranite disperzijsko plast. Styling je pripravljen!
 7. Izdelek ima nekoliko tanjšo konsistenco kot klasična Semilac Extend Base. Zato priporočamo, da se naneseni sloj Semilac Extend 5v1 utrdi takoj po nanosu.

Uporaba:

Nanos laka Semilac Extend 5v1 je enostaven in prijeten – ne predstavlja težav niti za ljudi, ki šele začenjajo svojo avanturo z oblikovanjem nohtov. Semilac Extend 5v1 uporabljamo kot en izdelek s 5 lastnostmi ali kot osnovo – npr. za francoski stil.

Izdelek ima nekoliko tanjšo konsistenco kot klasična Semilac Extend Base. Zato priporočamo, da se naneseni sloj Semilac Extend 5v1 utrdi takoj po nanosu.

 

Čas strjevanja v lučki:

 

UV LED 6 W lučka - 3 x 45 sek.

 • UV LED 3 W lučka - 3 x 60 sek.
 • UV LED 9 W lučka - 2 x 60 sek
 • UV LED 24 W lučka - 2 x 60 sek.
 • UV LED 36 W lučka - 2 x 30 sek.
 • UV LED 24/48 W lučka - 2 x 30 sek.
 • UV 36 W lučka - 120 sek.

 

Semilac® hibridni laki so namenjeni izključno profesionalni uporabi certificiranih stilistov za nohte. Zato jih je treba uporabljati le v profesionalnih postopkih. Za popolno zadovoljivo in varno manikuro morate opraviti usposabljanje, priporočeno za določen izdelek.

202201803

Podatkovni list

Sestavine
Bisethacrylate, Methacrylate, BEGacrylate, BEGacrylate, Bisethacrylate, Methacrylate. p-Hydroxyanisole, (+/-) CI 77891, CI 75470.
Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, HEMA, Isobornyl Methacrylate, Cellulose Acetate Butyrate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Trimethylbenzoyl Diphenylphosphine Oxide, Glycol HEMA-Methacrylate, Silica, PEGacryl-9,

Posebne reference

Komentarji (0)