• −15%

Namizni sesalec z naslonom za roke, sesalec za manikuro/pedikuro

37,70 €
32,04 € Prihrani 15%

Močen sesalnik praha za manikuro/pedikuro

Količina

PREPROSTO ZA UPORABO - naprava je izjemno enostavna za uporabo. Med manikuro samo položite roko nanj, preklopite stikalo in prah se pri piljenju nohtnih plošč absorbira neposredno v sesalnik. Zahvaljujoč temu vaše delovno mesto ostane udobno in čisto, gel ali hibridni lak, ki se pozneje nanese, pa ne bo kontaminiran z delci prahu pred utrjevanjem. Ohraniti čistost sesalnika je preprosto. Zahvaljujoč uporabi ekološkega usnja je dovolj le vlažen kos krpe, ki odstrani umazanijo.

3 MOČNI VENTILATORJI - ventilatorji z visoko hitrostjo so nameščeni vzdolž naprave. Omogočajo, da absorber zlahka posesa do 99 % prahu, ki nastane pri delu z pilicami ali brusilniki za nohte.

ELEGANTNI DIZAJN - bela barva, kromirani robovi in ​​eko usnje poskrbijo, da je absorber videti hkrati klasičen in eleganten. Sesalnik je tudi odlična podpora med manikuro; Ergonomska oblika in mehko polnjenje zagotavljata 100% udobje.

VREČKE VKLJUČENE - absorber prahu ima v kompletu 2 vrečki za večkratno uporabo. 1 za uporabo in drugo za nadomestno zalogo. V vrečkah se zbira prah, ki je nastal med manikuro. Vrečke je treba samo izprazniti in jih lahko ponovno uporabite - novih ni treba kupovati.

#202101320

Podatkovni list

BARVA
Bela
DOLŽINA NAPAJALNEGA KABLA
100cm
GARANCIJA
12 mesecev

Posebne reference

chat Komentarji (1)
Ocena