• −15%

Profesionalni brusilni aparat za nohte (za manikuro in pedikuro) Hybrids Gel Borgundy 8990

57,37 €
48,76 € Prihrani 15%
Profesionalni brusilni aparat za manikuro in pedikuro Hybrids Gel Borgundy 8990
Količina

NAJVIŠJA KAKOVOST - ustreza evropskim standardom;, v proizvodnji so bili uporabljeni visokokakovostni sestavni deli, ki zagotavljajo dolgoletno delo z napravo. V kompletu so poleg električnega brusilnega aparata in glave še: nožni pedal, ki bo omogočal priročno upravljanje, silikonsko stojalo, ki vam omogoča, da med delovanjem odložite glavo in ročaj, ki ga lahko pritrdite na desno oz. levo, odvisno od vaših želja - omogočilo vam bo, da glavo po končani uporabi postavite nazaj. Brusilni aparat in nožni pedal spodaj imata nedrseče blazinice, ki dodatno ščitijo pred zdrsi. Na celoten komplet so bili priloženi tudi štirje kompleti brusilnih nastavkov. V zgornjem delu brusilnega aparata je 6 lukenj, ki vam omogočajo, da pospravite npr. najpogosteje uporabljene nastavke. Za brusilni aparat je značilno tiho in nemoteno delovanje.

ČAS IZPOLNJEVANJA MENIKURE / PEDIKURE - z brusilnim aparatom se čas za dokončanje manikure / pedikure skrajša do polovice! Ni vam treba namočiti rok / nog v acetonu ali piliti z navadno pilico, ki lahko po nekaj mesecih negativno vpliva na sklepe. Samo uporabite profesionalni brusilni aparat in uporabite pravi nastavek, zato vaše nohtne plošče ne bodo oslabele zaradi acetona ali pretiranega piljenja. Ročaj se popolnoma prilega roki, ne vibrira, kar preprečuje utrujenost po daljši uporabi, močno vpliva tudi na kakovost dela.

2 NAČINA - naprava ima možnost nadzora pedala in baze - samo s stikalom izberite enega od načinov (roka / noga). Krmiljenje pedala je sestavljeno iz vklopa in izklopa brusilnega aparata s predhodno nastavljenimi vrtljaji. Aparat ima tudi ključavnico TWIST - LOCK, je najvarnejši in najhitrejši način menjave nastavkov. Če ga želite spremeniti, ga obrnite do konca v levo, po namestitvi novega nastavka aparat obrnite v desno.

4 KOMPLETI ZA BRUŠENJE- V kompletu je komplet 36 diamantnih rezalnikov - kot nalašč za odstranjevanje hibridnega laka, gela ali akrila, za odstranjevanje obnohtne kožice in brušenje nohtov, čiščenje nohtov od spodaj itd. 12 rezalnikov kamna - uporabljajo se za mazanje nohtov, piljenje, obdelavo kožice, krajšanje nohtov, brušenje in glajenje kože. 12 rezalcev iz klobučevine - s pomočjo teh rezalnikov boste polirali tako naravne kot umetne nohtne plošče. Potrebni so za izvedbo profesionalne manikure in pedikure. Rezalnik iz klobučevine bo nohtni plošči dal učinek stekla. Poleg tega je v kompletu vključenih 106 pokrovčkov, ki zagotavljajo 100% higieno med tretmaji.

#202101314

Podatkovni list

BARVA
Bordo rdeča
DOLŽINA NAPAJALNEGA KABLA
100cm
GARANCIJA
12 mesecev
Moč brusilnika
65W
Najvišja hitrost
35,000/min
Možnost spremembe smeri vrtenja
Da
Zaščita pred pregrevanjem
Da
Teža
625g

Posebne reference

chat Komentarji (1)
Ocena