• −15%

48W LED UV lučka za nohte + ščipalke brezplačno

41,72 €
35,46 € Prihrani 15%

48W UV LED LUČKA + BREZPLAČNE ŠČIPALKE ZA ODSTRANJEVAVNJE GEL LAKOV

Količina

UV svetilka je fantastičen izdelek za ženske, ki imajo radi lepe in urejene nohte. Z njegovo pomočjo bodo postopki za manikuro ali pedikuro postali še enostavnejši in prijetnejši.
Dvojna led tehnologija - ima zmogljivih 36 Led diod s skupno močjo 48W, ki učinkovito utrdijo nameščeni gel ali hibrid. Plast hibridnega laka lahko strdi v samo 10s. Diode so enakomerno porazdeljene po zgodnjem delu sušilne komore in na njenih straneh, tako, da dobro osvetlijo celotno roko in s tem pravilo utrdijo gel na vsakem nohtu.
Zaslon - svetilka ima jasen zaslon s časovnikom in gumbi za izbiro različnih dolžin sušenja. Izbira se lahko med časovnimi dolžinami 10s, 30s, 60s in 99s. Možnost izbire dolžine trajanja tako omogoča prilagajanje naprave individualnim potrebam in zahtevam uporabnika. Gumb 99s bo v času trajanja svojo svojo moč svetilnosti postopoma povečeval. Po približno 30s delovanja, bo lučka dosegla svojo polno moč. 
Snemljiva podlaga - lučka je stavljena iz dveh delov: kupole in podlage, ki se med seboj prektivata. Podlaga ima vgrajena magnete s katerimi se kupolo pritrdi. zasnova omogoča priročno uporabo svetilke tako za manikuro kot za pedikuro, pa tudi za redno čiščenje in vzdrževanje ustrezne higiene. Ima tudi snemljiv kabel, ki olajša prenos in shranjevanje naprave.

Senzor gibanja - lučka se prižge samodejno, takoj ko v njo vstavite roko, kar pripomore k lažji uporabi in varčnosti naprave.

BREZPLAČNO -  10 ščipalk za odstranjevanje gel lakov. Zahvaljujoč njihovi uporabi bo lak zlahka izginil in nohti bodo ostali nedotaknjeni (barva ščipalk je različna).

#202101402
2021-03-15

Podatkovni list

NAZIVNA MOČ LUČKE
48W
BARVA
Bela
ŠTEVILO LED DIOD
36
ČASOVNIK
10s, 30s, 60s, 99s
DOLŽINA NAPAJALNEGA KABLA
100cm
GARANCIJA
12 mesecev
TEŽA LUČKE
412g

Posebne reference

chat Komentarji (2)
Ocena