Dostava

Izdelki, ki so na zalogi, bodo predani v dostavo v roku 48 ur, šteto od dneva potrditve vašega naročila. Dostavo izdelkov izvaja Pošta Slovenije predvidoma že naslednji delovni dan. V kolikor izdelka trenutno ni na zalogi je to navedeno pri opisu izdelka, zanj lahko oddate povpraševanje, mi pa vas bomo obvestili v kolikšnem času je izdelek lahko pri vas.

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v dogovorjenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. V primeru dostave z odkupnino preko dostavnega podjetja Pošta Slovenije ali druge dostavne službe kupnino poravnate (z gotovino ali plačilnimi karticami) pri dostavni službi, ob prevzemu naročenih izdelekov.

Dostava izdelkov v druge države članice EU je možna po predhodnem dogovoru in izračunu cene dostave. 

Cena dostave je zapisana v košarici ob koncu naročila in znaša: 3,49 €

Vračilo izdelkov

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (na kontaktni e-naslov info@s-nails.si, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe je strošek vračila blaga, stroške pakiranja in dostave ponudnika. Blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa.

Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano, neuporabljeno in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

Priporočamo, da uporabite dostavno službo, ki omogoča sledenje pošiljke. Artikle ustrezno pripravite za transport (pri tem lahko uporabite originalno S-Nails embalažo oziroma drugo ustrezno varno embalažo). Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru vračila morate storiti naslednje:

  1. Izpolnite obrazec za vračila artiklov, ki je vir vseh informacij, ki jih potrebujemo za izvedbo vračila. Najdete ga tukaj.
  2. Priložite kopijo računa za artikel, ki ga vračate.
  3. Artikel pripravite za transport. Artikel pred predajo prevozniku ustrezno zaščitite. Artikel morate zaščititi z originalno embalažo ali embalažo, ki lahko artikel zaščiti enako kot ga je originalna embalaža, da bi se izognili poškodbam pri prevozu. Ne pozabite priložiti obrazca s podatki in kopije računa.
  4. Artikle pošljite na naslov: S-Nails Trgovina in druge poslovne storitve Karin Lukavac s.p., Štrekljeva ulica 36, 2000 Maribor

Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe in vračila izdelka. Vračila vplačil vršimo z enakim plačilnim sredstvom kot ga je uporabil potrošnik.

Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.