• −10%

Brusilni aparat za nohte 12W F8943 Beautylushh

32,38 €
29,14 € Prihrani 10%

Brusilnik za nohte F8942

Količina

NAJVIŠJA KAKOVOST - ustreza evropskim standardom; Za proizvodnjo so bile uporabljene visokokakovostne komponente, ki zagotavljajo dolgoletno delo z izdelkom. Brusilni stroj ima spodaj nedrseče blazinice, ki dodatno ščitijo pred zdrsom. V kompletu je poleg rezkalnika udobno silikonsko stojalo, ki omogoča odlaganje glave, tako med delom kot po tretmaju.

ZMANJŠA ČAS IZVEDBE MANIKURE/PEDIKURE - z uporabo brusilnega stroja se čas izvedbe manikure/pedikure skrajša celo za polovico! Ni vam treba namakati rok/nog v aceton ali piliti z navadno pilico za nohte, kar lahko po nekaj mesecih negativno vpliva na sklepe. Vse kar morate storiti je, da uporabite brusilni stroj in ustrezen rezalnik, in vaša nohtna plošča ne bo oslabljena zaradi acetona ali pretiranega piljenja. Brusilni stroj vam omogoča tudi hitro skrajšanje podaljšanih nohtov. Ročaj se odlično prilega roki, zaradi česar preprečuje utrujenost po daljši uporabi, močno vpliva tudi na kakovost dela.

GLADKA NASTAVITEV - rezkalni stroj ima gladko regulacijo hitrosti, ki se spreminja s pomočjo gumba. Poleg tega je na glavi dodatno stikalo (vklop/izklop), ki poveča varnost uporabe naprave. Rezalniki se namestijo zelo hitro in enostavno, le pritisniti jih je treba do konca. Gumb za polarnost se uporablja za spreminjanje smeri vrtenja.

SET NASTAVKOV- komplet vsebuje komplet 6 diamantnih rezalnikov - dobro se obnesejo za odstranjevanje hibridnega laka, gela ali akrila, za odstranjevanje obnohtne kožice in poliranje nohtov, čiščenje nohtov od spodaj itd. 6 kapic, ki zagotavljajo 100% higieno med tretmaji.

SPECIFIKACIJA

  • siva barva
  • moč: 12W
  • napajanje: 220-240V; 50-60Hz
  • največja hitrost vrtenja: 20.000 / min
  • premer rezila: 2,35 mm - standardno
  • možnost spreminjanja vrtenja smeri: da
  • zaščita pred pregrevanjem: da
#202101340

Podatkovni list

DOLŽINA NAPAJALNEGA KABLA
100cm
GARANCIJA
12 mesecev
Nazivna vhodna moč brusilnika
12W
Najvišja hitrost
20,000/min
Možnost spremembe smeri vrtenja
Da
Zaščita pred pregrevanjem
Da

Posebne reference

Komentarji (0)