• −10%

Brusilni nastavki za brusilnik nohtov

22,09 €
19,88 € Prihrani 10%

Brusilni nastavki združljivih z električnimi brusilniki - brusilni nastavki so prilagojeni za uporabo z večino funkcionalnih vrtljivih orodij z zasučno in zaklepno glavo, ter s standardnimi s premerom kraka 2,35 mm. Uporabljati jih je možno ne glede na njihovo moč, število vrtljajev in smer rotacije.

Količina

Uporaba brusilnih kompletov omogoča delo na različnih materialih in zagotavlja natančnost in zanesljivost obdelave nohta. Naprava za nego in brušenje nohtov vam omogoča hitro in učinkovito odstranjevanje hibridov, gela, akrila in laka z nohtov - tako naravnih kot umetnih. Ne potrebujete acetona, samo uporabite brusilni stroj z ustreznim nastavkom  ki znatno pospeši postopek manikure.

Vsak set nastavkov je v posebni škatli, ki ima prozoren pokrov in poseben vložek iz pene z mesti za posamezne brusilne glave. Zahvaljujoč tej rešitvi lahko enostavno uporabljate različne nastavke, jih postavite nazaj na svoje mesto in nadzorujete njihovo stanje. Posoda omogoča enostavno shranjevanje in nastavke ščiti med prenosom.


12 BRUSILNIH NASTAVKOV IZ KAMNA
- komplet iz obdelanega kamna, natančneje iz aluminijevega oksida, srednje zrnato. Nastavke lahko uporabljamo tako suhe kot mokre. Kot nalašč za manikuro, pedikuro in podologijo. Set je za večkratno uporabo, ga je mogoče sterilizirati in tudi razkužiti. Pokrovčki, pritrjeni na set, se postavijo na nosilec, njihova uporaba vpliva na pravilno higieno med postopkom.

30 DIAMANTNIH NASTAVKOV - komplet nastavkov za brusilnik s tehničnim diamantnim premazom omogoča delo na različnih materialih in zagotavlja natančnost in zanesljivost obdelave. 

12 NASTAVKOV IZ FILCA  - Filci in polirni brusilni nastavki različnih oblik bodo poskrbeli za lesk nohtov.VKLJUČENO

Komplet 12 nastavkov iz kamna

Set 30 diamantnih nastavkov

Komplet 12 nastavkov iz filca

#202101335

Posebne reference

Komentarji (0)